Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło...
fot. Katarzyna Puczyńska

Golasy, cebularz, gryczak i tort fasolowy. Najciekawsze dania i produkty regionalne z Lubelszczyzny. Słyszałeś o nich?

Gryczak janowski

Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło (podsmażane na oleju lub maśle).

Zobacz również

Piątkowe koncerty rozgrzewają uczestników juwenaliów na UM i UMED

Piątkowe koncerty rozgrzewają uczestników juwenaliów na UM i UMED

Ruszył nowy sezon pokazów Fontanny Multimedialnej we Wrocławiu. Mamy zdjęcia!

Ruszył nowy sezon pokazów Fontanny Multimedialnej we Wrocławiu. Mamy zdjęcia!

Polecamy

Opinie o maturze z WOS-u: może być ciężko

Opinie o maturze z WOS-u: może być ciężko

Kaliszobranie. Kolejna odsłona spaceru krajoznawczego po Kaliszu

Kaliszobranie. Kolejna odsłona spaceru krajoznawczego po Kaliszu

Tych słów używają poznaniacy. Sprawdź, czy je znasz!

Tych słów używają poznaniacy. Sprawdź, czy je znasz!