MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 5

Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do niej mąkę, dodaj zaczyn, jajka z mlekiem i szczyptę soli i zacznij mieszać całość łyżką. Jak składniki się połączą, to wlej masło. Zacznij wyrabiać ciasto ręką, aż będzie gładkie i elastyczne.

Zobacz również

Na terenach po kopalni Centrum w Bytomiu powstanie akcelerator biznesowy. Czym jest?

NOWE
Na terenach po kopalni Centrum w Bytomiu powstanie akcelerator biznesowy. Czym jest?

Fatalne wieści dla fanów Unii Tarnów: Klub wycofuje się z ekstraklasy

NOWE
Fatalne wieści dla fanów Unii Tarnów: Klub wycofuje się z ekstraklasy

Polecamy

W Polsce niedoceniany, we Francji to rarytas. Ten dżem to płynne złoto

W Polsce niedoceniany, we Francji to rarytas. Ten dżem to płynne złoto

Natalia Janoszek o stanie swojego zdrowia. Czy fani mogą odetchnąć z ulgą?

Natalia Janoszek o stanie swojego zdrowia. Czy fani mogą odetchnąć z ulgą?

Te zabiegi medycyny estetycznej zrobisz latem. Oto rady ekspertki

Te zabiegi medycyny estetycznej zrobisz latem. Oto rady ekspertki